
FoodExpo 2024
Kom med til Nordens største kulinariske samlingspunkt - FoodExpo i MCH, Messecenter Herning. I år fejrer messen sit 20-års jubilæum, og i den anledning er jeg taget afsted for at opsøge den gode historie hos de små, men betydningsfulde virksomheder, der skiller sig ud og bidrager til mangfoldigheden på messen.I denne episode taler jeg med:Mads Maarup Henriksen og Malte Kierkegaard Erichsen (Sadea)Peter (Sommerlund Røgeri)Rasmus Vestergaard (Ziropa)Jens Helt (Havsmag)Sergiy Anatoliyovych Myslyvyy (VINteres)Cecilie Engvang Lund (Tempty Foods)Adam Ormstrup Nielsen (Fiddle's)Rasmus Kjærstrup (Kjærstrup)Antonio (Tenuta Pantano)Hazem (Ahaaa - Arabic Cuisine)Claus Stricker Jacobsen (Kaffeværkstedet)Jack (Saint Ginger)Oliver Hansen (Vin Paa Glas)Copenhagen DistilleryCamilla Højgaard Nielsen (rustikka)Thomas Riddersholm / ZjakalenEn podcast af Daniel Frank.